Comboi

CROTeam trkači dani

Moderatori/ceCOLON shoock, s1m0n

Pravila foruma
Avatar
lovretta
[CROtm]Moderator
PostoviCOLON 1131
Pridružen/aCOLON 20.09.2006, 02:56
LFSWorld nickCOLON lovretta
LFS automobilCOLON XR GT
LFS stazaCOLON SO Chicane Route
LokacijaCOLON Drniš
LokacijaCOLON Drnis
CONTACTCOLON

Comboi

Post Postao/la lovretta » 04.10.2008, 17:27

Ekipa mozda izgleda koda ja samo vozam okolo naokolo iracing nkp i tako al u biti uglavnom sam na lfsu, vecinom offline, cinilo mi se koda od nas svi voze kad ono vidim jadrana online i eventualno shoocka. Di ste ljudi :(

E da thread se zove comoboi. Sta se vama vozi, amo se malo skupit, al amo ne vozit tbo klasu, amo vozit neke bestije tipa lx6 ili formulu v8. Fo8 na bilo kojoem south cityu je samo takva uzivancija :D

Sinoc sam proveo malo vremena podesavajuci lx6, napravio stvarno lak za vozit i gust za vozit setup, jest da je najbrze sta sam isa s njim 1,17 , wr je 1.13 al ko ga sisa. Svi wr setupi za lx6 su ajme za vozit auto samo bjezi. Gledao sam dosta onboard trka sa caterham trophya ili kako vec, oni uopce nemaju tvrd ovjes, mislim nemaju pretvrd ovjes, vidi se kako dosta radi i to po dosta dugom hodu....
Puno price svakave...

Uglavnom pitanje je koji su comboi vam interesantni?
slika

Avatar
shoock
[CROtm]Admin
PostoviCOLON 3288
Pridružen/aCOLON 12.08.2007, 15:00
LFSWorld nickCOLON maxis123
LFS nickCOLON shoock
LFS timCOLON CTR
LFS automobilCOLON xfr
LFS stazaCOLON so4
Oznake na tablicamaCOLON cro tm
LokacijaCOLON Zagreb
CONTACTCOLON

Post Postao/la shoock » 04.10.2008, 19:56

pa da...malo su ljudi away..no ono sto sam vidjeo do sada ..cim ima 3 nasa vozaca, odjednom se pocinju skupljati i ostali....
ko da treba amotivacije da bi voili :D
jednostavno treba vise voziti.. ukljucujuci i mene..no ja sam samo trenutno avak slabije online jer obavljam puno stvari, pokusavam neki drugi posao sredit,po autu cackam ite ite..no pocinjem ponovno sve vise sjedat za volan te jedva cekam ligu..

ja obozavam voziti mali gtr tbo ..
ma joj formule koje ubiti nevolim voziti ,jucer sam proveo pola dana vozeci ih
tako da nisam potpuno fiksiran na samo nesto..neka 2 troje daju nesto sto bi htjeli ja cu pratit..
Regards
shoock (maxis123)
[email protected]
slika
slika
slika

Avatar
lovretta
[CROtm]Moderator
PostoviCOLON 1131
Pridružen/aCOLON 20.09.2006, 02:56
LFSWorld nickCOLON lovretta
LFS automobilCOLON XR GT
LFS stazaCOLON SO Chicane Route
LokacijaCOLON Drniš
LokacijaCOLON Drnis
CONTACTCOLON

Post Postao/la lovretta » 04.10.2008, 20:01

Nisam ni ja bija neki ljubitelj formula, al vec neko vrime uzmem formulu V8 i ajmo na neki south city.. Koja je to bestija od stroja. Ne pokusavam previse cisto vozit sa njom, ako pobigne zadnji kraj onda mu samo nabijem gas pa neka klizi :D .. Al auto je zbilja jeben, kako opcenito skrece u zavoje, kako drzi, kako baca straznji kraj i kako se fenomenalno moze kontrolirat dok to radi :D
slika

Avatar
nEvil
[CROtm]Moderator
PostoviCOLON 203
Pridružen/aCOLON 19.09.2006, 23:46
LFS automobilCOLON XF GTi (XFG)
LFS stazaCOLON Blackwood GP (BL1)
CONTACTCOLON

Post Postao/la nEvil » 04.10.2008, 23:59

Evo ja u zadnje vrijeme vozim dosta...
Svaki dan po sat vremena (to mi je puno s obzirom na obaveze :( )

Nemam neki favorite combo.... Pošto je licenca tek stigla (hvala jos jednom svima), ali vozio zadnjih dana FBM na CTRA single seater i moram priznat da mi je zakon tak da sam definitivno za FO8.
slika

Mladen
[CROtm]Osnivač
PostoviCOLON 1871
Pridružen/aCOLON 19.09.2006, 10:58
LFS automobilCOLON XF GTi (XFG)
LFS stazaCOLON Blackwood GP (BL1)
LokacijaCOLON Osijek
CONTACTCOLON

Post Postao/la Mladen » 05.10.2008, 23:40

Ja sam par puta naletio na dead men racing mislim, i bilo je 20ak ljudi koji su vozili lx4, a nekad i lx6 na relativno kratkim trakama sto je omugucavalo... meni :D da u roku od trku ili dvije dodjem na sekundu, sekundu i po od najbrzeg. Kako su trke bile kratke s obzirom na duljinu staze i broj krugova, sa obaveznim pittom, bile su ektremno zanimljive!! jer kak je pit bio obavezan a staza mala trebalo je dobro gledat kad ic da se ne zapne u prometu. I tako bih tamo znao voziti i po 2 h dnevno jer je kombo bio takav... staza ne znam koja je bila... mislim najkraci aston (nemam lfs da pogledam).

a mene nema jer ne mogu vozit, iako mi fali ekstremno, a i ne znam kad cu za os da malo probvozam, sry. na foumu me nema zbog problema s netom... ugl, ovo je ot, al samo da objasnim.... :cry:

Avatar
shoock
[CROtm]Admin
PostoviCOLON 3288
Pridružen/aCOLON 12.08.2007, 15:00
LFSWorld nickCOLON maxis123
LFS nickCOLON shoock
LFS timCOLON CTR
LFS automobilCOLON xfr
LFS stazaCOLON so4
Oznake na tablicamaCOLON cro tm
LokacijaCOLON Zagreb
CONTACTCOLON

Post Postao/la shoock » 06.10.2008, 00:57

Mladen je napisao/laCOLONJa sam par puta naletio na dead men racing mislim, i bilo je 20ak ljudi koji su vozili lx4, a nekad i lx6 na relativno kratkim trakama sto je omugucavalo... meni :D da u roku od trku ili dvije dodjem na sekundu, sekundu i po od najbrzeg. Kako su trke bile kratke s obzirom na duljinu staze i broj krugova, sa obaveznim pittom, bile su ektremno zanimljive!! jer kak je pit bio obavezan a staza mala trebalo je dobro gledat kad ic da se ne zapne u prometu. I tako bih tamo znao voziti i po 2 h dnevno jer je kombo bio takav... staza ne znam koja je bila... mislim najkraci aston (nemam lfs da pogledam).

a mene nema jer ne mogu vozit, iako mi fali ekstremno, a i ne znam kad cu za os da malo probvozam, sry. na foumu me nema zbog problema s netom... ugl, ovo je ot, al samo da objasnim.... :cry:
ma budes ti kroz neko vrijme sredio s starcima da poneses s sobom volan ,pa da mozes voziti,da ti fali voznja ,,to vijerujem,ah nadam e da ce se stvari promjenit uskoro,falis na stazi
Regards
shoock (maxis123)
[email protected]
slika
slika
slika

Avatar
lovretta
[CROtm]Moderator
PostoviCOLON 1131
Pridružen/aCOLON 20.09.2006, 02:56
LFSWorld nickCOLON lovretta
LFS automobilCOLON XR GT
LFS stazaCOLON SO Chicane Route
LokacijaCOLON Drniš
LokacijaCOLON Drnis
CONTACTCOLON

Post Postao/la lovretta » 06.10.2008, 11:36

Mladen je napisao/laCOLONJa sam par puta naletio na dead men racing mislim, i bilo je 20ak ljudi koji su vozili lx4, a nekad i lx6 na relativno kratkim trakama sto je omugucavalo... meni :D da u roku od trku ili dvije dodjem na sekundu, sekundu i po od najbrzeg. Kako su trke bile kratke s obzirom na duljinu staze i broj krugova, sa obaveznim pittom, bile su ektremno zanimljive!! jer kak je pit bio obavezan a staza mala trebalo je dobro gledat kad ic da se ne zapne u prometu. I tako bih tamo znao voziti i po 2 h dnevno jer je kombo bio takav... staza ne znam koja je bila... mislim najkraci aston (nemam lfs da pogledam).

a mene nema jer ne mogu vozit, iako mi fali ekstremno, a i ne znam kad cu za os da malo probvozam, sry. na foumu me nema zbog problema s netom... ugl, ovo je ot, al samo da objasnim.... :cry:
Dead men racing ovaj tjedan vrti Raceabout :D
Eh znam kako je to kad ni na forum ne mozes... Al nisi u domu?
slika

Mladen
[CROtm]Osnivač
PostoviCOLON 1871
Pridružen/aCOLON 19.09.2006, 10:58
LFS automobilCOLON XF GTi (XFG)
LFS stazaCOLON Blackwood GP (BL1)
LokacijaCOLON Osijek
CONTACTCOLON

Post Postao/la Mladen » 06.10.2008, 18:59

jesam, tu i je problem. sad se spaja preko nekog secure w2 programa koji se spaja na faks pa onda tek na mrezu nakonprovjere podataka ( ak sam dobro shvatio). Ugl cjeli dom je bio bez neta neko vrijeme a neko vrijeme bi nekim radio nekima ne, pogodite di sam ja, hehe. evo sad 2 dana za redom radi pa je mozda rjeseno. RAC se vozi :D:D:D To se rijetko vidja. Rac se sjecam samo jednom da sam vozio online i to je bilo RAC\As Club. Na serveru je bio i v17 koji je kombo rasturo.. ko i inace :D Al bas mi drago da se vozi taj nepravedno zapostavljeni auto, meni od drazih, iako me zna nazivcirat svojim underima koji se dogadjaju ukoliko se ne postavis divljacki za zavoj...

Avatar
lovretta
[CROtm]Moderator
PostoviCOLON 1131
Pridružen/aCOLON 20.09.2006, 02:56
LFSWorld nickCOLON lovretta
LFS automobilCOLON XR GT
LFS stazaCOLON SO Chicane Route
LokacijaCOLON Drniš
LokacijaCOLON Drnis
CONTACTCOLON

Post Postao/la lovretta » 06.10.2008, 19:26

I u splitskom domu se isto koristi secure w2, koliko je meni poznato to je samo neki 3rd party ala protokol za verifikaciju korisnika. Kao user i pass se stavlja identifikacija za carnet - ona sifra i username sta dobijes na faksu koje koristis za npr. modemske ulaze. Ima onih nekih sitnih podesenja, u st domu su admini napravili pdf kako to sve podesit vjerujem da je isto za zg...

PS. hmm previse off topic, a i vjerovatno sve vec znas :D

Jos nisam SL zavrsio :oops:
slika

Mladen
[CROtm]Osnivač
PostoviCOLON 1871
Pridružen/aCOLON 19.09.2006, 10:58
LFS automobilCOLON XF GTi (XFG)
LFS stazaCOLON Blackwood GP (BL1)
LokacijaCOLON Osijek
CONTACTCOLON

Post Postao/la Mladen » 06.10.2008, 22:59

cek, ti mislis da sam ja krivo namjestio nest? lol, misli ponovno jer ako mogu zenske iz moje grupe koje ne znaju rec koji OS imaju... hehe, ma upute su za debile tak da nemos masit, ali nesto u sistemu nije radilo.. na cijelom domu, al dosta OT-a.. komboi! :D

Avatar
lovretta
[CROtm]Moderator
PostoviCOLON 1131
Pridružen/aCOLON 20.09.2006, 02:56
LFSWorld nickCOLON lovretta
LFS automobilCOLON XR GT
LFS stazaCOLON SO Chicane Route
LokacijaCOLON Drniš
LokacijaCOLON Drnis
CONTACTCOLON

Post Postao/la lovretta » 07.10.2008, 00:17

komboi :D

E da, ovaj topic sam otvorio sa crotm race dayem u vidu... Cisto da vidimo sta bi vozili, sta se ekipi uopce vozi. Meni se sve manje svidjaju road auti, a Formula V8 mi je vid vozila kakvo bi tija imat. Otkad sam poceja gazit svog "renola" jedino dobro na njemu je sto ima direktan volan, i zbilja uzivam u svom onom feedbacku sta daje kroz njega. Ali sam zakljucio da su cestovni auti ipak nista drugo nego lijena i troma prometala, bez obzira na snagu, i ako se nesto bitno ne mijenja na ovjesu nista iz njih. A nadalje tu ostaju i cestovne gume. Ajd dobro ja imam gume iz najjeftinije klase na njemu al opet i da se stave neke Eagle F1 bez rada na ovjesu tu ostaje masa. Koja samo smrdi po autu. E da. tu dolazimo do price open wheelera. FO8 - divlje vozilo sa divljim ubrzanjima, fenomenalnim drzanjem ceste, i fenomenalno se kontrolira na porklizavanju, naravno uz instant reakcije na volanu. E da jesam li napomenuo da su mi krila bila na 0 / 0 kad sam ju vozio :D Gledajte na to kao na neki uber caterham :D
slika

Mladen
[CROtm]Osnivač
PostoviCOLON 1871
Pridružen/aCOLON 19.09.2006, 10:58
LFS automobilCOLON XF GTi (XFG)
LFS stazaCOLON Blackwood GP (BL1)
LokacijaCOLON Osijek
CONTACTCOLON

Post Postao/la Mladen » 08.10.2008, 01:07

Eh da, i ja sam vecinu vremena vozio road aute, iskljucivo, sve do mozda tjedan dana proije odlaska na studij.... Tada sam poceo malo gtrove voziti. Kako je gtr na astonu jedan od najpopularniji komboa tako su mi se vozaci cinili neuhvatljivim, no nekako sam imao bas volju i gust za gtr-a pa sam uhvatio xrr-a. zalosno je sto je taj auto potpuno nekonkurentan ostalim gtrovima jer je znimljiv za voznju. trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da se napredak nalazi u nekom drugom autu pa sam uzeo voziti fzr-a. fzr me privukao nastavku baljenja komoom jer auto ne samo da je znilmljiv za vozit jer treba imat osjecaj kocenje ubrzavanja, raspodjelu mase itd nego treba paziti dosta i na gume. Pri tome ne mislim na ono: ne spaliti zadnnje gume, sto bi se nametalo posto je to mrcina sa zadnjim pogonom.... Nego mislim na puno goru soluciju, na paljenje prednjih guma, zapravo cak ne ni paljenje, nego uopce zagrijavanje prednjih guma na temperaturu vecu od zadnjih. Tada se dogadja understeer koji uzrokuje paljenje opet prednjih guma koje opet izrokuju understeer... tako da je bilo potrebno ulaziti cak i u drift ukoliko prednje gume se pregriju na kocenju ili slicno kako bi se pregrijalo zadnje gume jos i vise... jel lako se gume hlade ukoliko je moguca cista voznja, sto sa velikom razlikom temperatura nije moguce.

U biti ovaj problem me je stajao odustajanja i od lige jer na trci sm bio pazio na tu razliku temperatura al kako sam startao iz sredine a naprijed se stvorila guzva , dvaput sam naglo kocio i spalio prednje gume tako da sam nekoliko krugova pokusavao zapalit zadnje jos i vise )sto sa vrelim prednjim i nije tako lako) i kada sam to uspio stigao sam miky-a koji nije tada jos bio u timu i koji je izlazio iz boksa, i napravio sam gresku kakvu je i kimi napravio zadnju trku. iso sam pretec pod svaku cijenu jer sam bio isfrustriran i tada sam se izvrtio jer su gume i tako ile pod ogromnom temperaturom...

Ugl hocu rec da su mi gtrovi postali dragi jer osim sto stil voznje odredjuje sama vremena, nego stil voznje uvjetuje i osjecaj auta koji opet ima efekta na voznju. Ta karika postoji svuda, al na fz-u je nekako posebno naglasena sto me jako zainteresiralo za taj auto.. a kako je as (national mislim) uvijek popunjen kombo bilo je zanimljivih utrka i ganjanja vremena....

Avatar
shoock
[CROtm]Admin
PostoviCOLON 3288
Pridružen/aCOLON 12.08.2007, 15:00
LFSWorld nickCOLON maxis123
LFS nickCOLON shoock
LFS timCOLON CTR
LFS automobilCOLON xfr
LFS stazaCOLON so4
Oznake na tablicamaCOLON cro tm
LokacijaCOLON Zagreb
CONTACTCOLON

Post Postao/la shoock » 08.10.2008, 02:26

ja niti nisam bas vozio gtr sve do nase lige..cisto nes malo ili onak off line nalo za glupsanje uzivancije..hocu reci nisam previse ozbiljno pokusavao voziti s ti autima,,
premda naravno zanimljivi su i fini :)
s fzr bi trebao poceti malo vozit o ovladat ga bar donekle ,xrr sam malo vozikao te cak i napravio dobar rezultat na ky2. fini auto :)
ma sve ima svoju čar ,te svaki kombo moze biti zanimljiv,osobno favoriti su mi mali gtr i koji su mi ubiti najdrazi auti. te moj omiljeni vama poznati fxo :D
hmmm nekao po meni najodmjereniji auti u cijeloj igri su mali gtr ovi ..nekako su najrealniji ponasanjem odmjerom ponasanja na stazi ..kocenja upravljanja ....a ujedno u rl takvi auti me najvise privlace stoga ako ci birati najdraze onda su to so staze s malim gtr ovima.
no naravno inace "dosadni" xfg xrg znaju biti zbilja zanimljivi na nekim stazama ..tak oda pitanje je gdje se vozi..o tome isto ovisi sama zanimljivost i na nekim serverima se budi posebna zelja za svladavanjem nepoznatih teskih kombiacija..
Regards
shoock (maxis123)
[email protected]
slika
slika
slika

Avatar
lovretta
[CROtm]Moderator
PostoviCOLON 1131
Pridružen/aCOLON 20.09.2006, 02:56
LFSWorld nickCOLON lovretta
LFS automobilCOLON XR GT
LFS stazaCOLON SO Chicane Route
LokacijaCOLON Drniš
LokacijaCOLON Drnis
CONTACTCOLON

Post Postao/la lovretta » 08.10.2008, 11:10

Sa XRG je bilo kvalitetnih trka, ono mi je jako drag auto, jer to je mozda najdalje sto cu i u RL imat jednom, isto tako i XFG.
Od GTRova najzanimljiviji mi je FZ50 gtr, motor atmosferac sestak prekrasan zvuk, straga - ko Porsche, otuda mi i izazov vozit tu legendu, svi vozaci kazu da je to nesto posebno bas zbog ocajnog rasporeda. "Cekic"

Istina shoock, neki comboi su jednostavno zanimljivi pa makar se utrkivali i sa kariolom. Meni je ostao u sjecanju jedan fenomenalan combo: UF1 @ FE1 (mislim da je FE1, uglavnom najkraci fern bay, huh doma sam imao isprintano i na zidu zalipljeno koji kod je koja staza ode u st no printer... pa nagadjam ) :lol:

EDIT. Sa XFGom se vozam offline, napravio sam setup da mi bude sto slicniji mom Renaultu 19, restrikcija je na 72 KS i s tim se nekad zaebavam, i nekad ga dam curi pa ju pokusavam naucit kako ce zabacit auto i kako ga ispravit... NIje daleko stiglo :?
slika

Mladen
[CROtm]Osnivač
PostoviCOLON 1871
Pridružen/aCOLON 19.09.2006, 10:58
LFS automobilCOLON XF GTi (XFG)
LFS stazaCOLON Blackwood GP (BL1)
LokacijaCOLON Osijek
CONTACTCOLON

Post Postao/la Mladen » 08.10.2008, 18:57

fzr ima jedan hendikep naspram ostalim gtrovima a to je h shifter koji je svakako zanimljiviji no isto tako se nesto vremena gubi na mjenjanje brzina i na missshift ukoliko ga ima :D Kako je auto brz na zavojima se desi da treba i 4 brzie na nize bacit a to je gubitak s obzirom na sekvencijalni... Kontam si da vecina vozi fzr bez h shiftanja, al ja vozim onako kako je auto zanmisljen, a taj auto je zamisljen sa h shifterom, pa tako i vozim.. ak nist drgo zanimljivije je :D

BUTTON_POST_REPLY

Natrag na

Online

Trenutno korisnika/ca: 2 i 0 gostiju.