Dakle schumi se vraca nazad na stazu...
E sad znam da medju vama ima i mrzitelja i obozavatelja schumija.. Neki misle da je najbolji vozac svih vremena, drugi bi u trci sa sennom bi izgubio, no to su diskusije nikakve vrijednosti... No sto god vi mislili o tome, mislim da ce ga bit zanimljivo gledat opet na stazi... Ovo je prilika da vidimo kolko je do vozaca a koliko do auta, jer u f1 auto je veliki faktor.
http://www.guardian.co.uk/sport/2009/ju ... sa-ferrari
schumi opet u f1
-
- [CROtm]Osnivač
- LFS automobil: XF GTi (XFG)
- LFS staza: Blackwood GP (BL1)
-
- [CROtm]Član
- LFSWorld nick: Gogec9999
- LFS nick: Gogec9999
- LFS tim: ništa
- LFS automobil: Formula BMW F02(fbm)
- LFS staza: Blackwood GP (BL1)
- Oznake na tablicama: Gogec
Re: schumi opet u f1
e kad sam vidio na tv da se vraća odma sam reko da će to bit jako teško jer se formula dosta izmjenjala otkako je on vozio...puno je noviteta mislim da će on imat jaaaako puno posla da to sve pohvata,nema veze što je on bio i dalje u momčadi cijelo ovo vrijeme,ali nije vozio,dok su ostali na pripremama znali odvest i po 5000 krugova,,,,,schumi je po meni bio jako dobar strateg,ne sjećam ga se da je bio nešto preterano atraktivan i da se puno borio,,,,,ili je na kvalifikacijama pokupio pole position ili je tjekom trke kroz pit-ove osvajo pozicije,,,,,uglavnom bit će jako zanimljivo....
-
- [CROtm]Stariji član
- LFSWorld nick: Jadran
- LFS nick: CROtmJadran
- LFS tim: CROtm
- LFS automobil: FXR
- LFS staza: AS....
- Oznake na tablicama: 1973
Ja sam prvi koji ga nevoli ali ne zato sto nezna vozit dapace super je vozac sve pohvale nego mi je prearogantan i zato ga nevolim ,a sto se hvatanja bolida tice i to sto se napravilo dosta izmjena mislim da mu to nece smetat i da ce on vrlo brzo pohvatat sve konce.E sad ce F1 nadam se bit jos zanimljiviji 

-
- [CROtm]Stariji član
Inace nisam ljubitelj schumija, ali od kada se pojavio g.perfect, mislim na hamiltona, schumi je majka milena i mislim da ce biti pravo osvjezenje za sezonu, samo me jedna stvar zanima, hoce li schumi sada biti vodonosa kimiju
to ce biti zanimljivo!!!

-
- [CROtm]Član
Iskreno, mislim da je on poslije Senne najbolji vozač svih vremena i malo tko će ponovit onoliko naslova, ali isto tako mislim da će se jako izmučit da bi ušao u TOP 10. (znamo u kakvoj je Ferarri formi ove sezone).
-
- [CROtm]Stariji član
istina, ne ocekujem da ce nesto briljiratiDU-GaseR wrote:Iskreno, mislim da je on poslije Senne najbolji vozač svih vremena i malo tko će ponovit onoliko naslova, ali isto tako mislim da će se jako izmučit da bi ušao u TOP 10. (znamo u kakvoj je Ferarri formi ove sezone).
-
- [CROtm]Član
Sve je to jedan medijski trik i pranje para, al neka svaka im čast