Birtija!

Eh chill out. Moderator free ;)

Moderators: Virus, nEvil

Re: Birtija!

Postby sigor1976 » 07.03.2010, 18:35

ljudi opet moj propust, ali opet me posao zahebo, uglanom opet sam propustio sastanak, nadam se da ste se našli barem vas nekoliko, kako me nitko telefonski nije kontaktirao potpuno sam smetnu sa uma, evo malo prije sam došao sa terena, neko sranje na poslu i sada se sjetio sastanka, uzas i sramota na moj račun.

Pa eto runda za sve barem na ovaj način.

Sorry nadam se da će drugi put biti bolje i da ću stiči na sastanak.
sigor1976
[CROtm]Stariji član

Postby No.13 » 07.03.2010, 18:57

Jao... :roll:
Sorry ljudi, jednostavno nisam imao snage doći, a kamoli još nešto popiti [smilie=nut.gif]
Image Ma ne vozim ja prebrzo, ja to samo nisko letim
Image
Image
No.13
[CROtm]član

Postby shoock » 07.03.2010, 22:11

:oops: jadranu se ispricao, a sad isprika i ostalima...jednostavno zaj uneredio se tjeom noci stigo u neko mrtvo doba i prespavao sve .. :oops:
bas mi je zao sto nakon toliko vremena propustim takvu sansu da se okupimo, bar vi nekolicina koja je uspjela i dosla .. :oops: :oops:
Regards
shoock (maxis123)
shoock@croteam-lfs.org
Image
shoock
[CROtm]Admin

Postby shoock » 07.03.2010, 22:16

zelim ljepu dobrodoslicu nasem novom probnom clanu "Number" !
zivili! ;)
Regards
shoock (maxis123)
shoock@croteam-lfs.org
Image
shoock
[CROtm]Admin

Postby trucky » 08.03.2010, 00:40

brojček, dobro došao, miting xD, šta je bilo dvoje ljudi?? hahaha :lol:
CROtm u srcu
Image
Image
trucky
[CROtm]član

Postby Waterman » 08.03.2010, 16:11

trucky wrote: miting xD, šta je bilo dvoje ljudi?? hahaha :lol:

Da , da .....baš je za smijati se..... :( :(
I nije dvoje nego TROJE ! Jedan cak iz Osjeka, kao da je to tu iz ...ne znam, Preckog doci.
Ma nema veze , neci ce mo se ,nadam se , drugi puta u vecem broju.
Image

s poštovanjem,
Waterman (WatermanJR)
waterman@croteam-lfs.org
Waterman
[CROtm]Skiner

Postby Jadran » 08.03.2010, 18:45

Nemam komentara :!:
Svaka isprika je nedovoljna jer sam na forumu pitao na vrijeme ko ce sve doc i nekolicina je "obecala" dolazak......a bilo nas je samo 3
Jadran
[CROtm]Stariji član

Postby Jadran » 08.03.2010, 18:47

Sretno novom probnom clanu Number,nadam se da ces uc u punopravno clanstvo :!:
Jadran
[CROtm]Stariji član

Postby Number » 09.03.2010, 15:56

Hvala na dobrodoslici :)

ja bi jednu pivu za mene jer sam se po najhladnijem danu u zadnjih par tjedana odlučio ić pješke na posao (30 min hoda) :D
Number
[CROtm]član

Postby shoock » 14.03.2010, 22:17

evo ovo navodno radi, pa ajmo si malo klikat linkove :D

http://freerapid.sk/?id=atufesw5l

naime sve jasno, skupis 30 klikova na svom linku i imas 30 days free acc na rapidu ...70 klikova 90 dana ..itd ..
pa kome je do klikanja nek stavi svoj link ,pa cemo si medusobno klikat :D
Regards
shoock (maxis123)
shoock@croteam-lfs.org
Image
shoock
[CROtm]Admin

Postby Mladen » 21.03.2010, 01:47

Image

Evo slike mene. hehe, vjerojatno tek kad ste ovo procitali ste primjetili da ima i ljudi na slici.
Slikano je ispred muzeja sa suvremenu umjetnost. Ovaj vikend je konferencija o dizajnu automobila gdje se danas predstavio i KTM X-Bow
Otkad sam prvi put ugledao ovaj automobil na slikama auto me je odusevio. Nisam mislio da cu ga ikad vidjet uzivo, a kamoli dotaknit i slusat njegovog dizajnera na predavanju. Predavanje je pokazalo nacin na koji je auto projektiran i to me apsolutno odusevilo, prolazili su me trnci iako jos auto nisam bio vidio uzivo. Koncept je bio pribliziti dizajn automobila motociklu tj ATV-u ili bilo cemu posto je istrazivanje trzista u kTm-u pokazalo da je prosjek godina vozaca motora 47 god, te da za par godina prakticki nece biti novih kupaca pa se ulagalo u prosirenje kTm-ovog raspona motora prvo na road motore a onda na ovo Čudo. Cijela šasija je "monokok" prema rjecima predavaca, a zapravo se odnosi da nije sastavljena od cijevi sto vidimo kod vecine kit automobila nego je od jednog komada karbona. Spominjem kit automobile ( westfield, fury fisher i slicne) jer su najblizi konceptu ovog automobila. Lagani, s malo konja, street legal, track ready automoboli za relativno malo novaca....

sasija je vidljiva u potpunosti, mehanicki elementi isto poput amortizera, motora, usisinika i sl. Svi ti elementi su konstruktivni ali su napravljeni da budu i estetski elementi, za razliku od tradicionalnog oblacenja sasije karoserijom. Cak su sjedala oblikovana u sasiji ( samo su stavljeni jastucici ili sto vec ( nije bilo spomenuto, nego sam primjetio). Pedale i volan su podesivi. Sjedala ne!

Sve je na autu radjeno s velikom paznjom, sve! Cak i boja ( iako je zastitna boja firme, a ne auta, je odabrana prema istrazivanja da kombinacija narancasto crna podize neznatno brzinu otkucaja srca. Znanstvarnici su to objasnili povezivanjem sa cestim upozorenjima na otrovnost u prirodi... Felge posebno radjene za ovaj auto, posto je lagan, nema smisla gubit na masi stavljajuci neke standardne felge koje nose jednoipotonske aute...

Malo tehnikalija s predavanja... krustost sasije ( stifness je nesto niza od LeMans automobila 32kNm, uglavnom duplo veca nego danasnji superautomobili ili hiperautomobili ( oko 25) kao sto su ferrarriji, almorghiniji, 6 puta vise od normalnog automobila... ( oko 5) meks brzina je 240 kmh. Automobil ima 240 konja, 800 kila, brzi je od kojecega po kojekakvim stazama. SPomenuto je natjecanje neko u Gt4 kalsi di je serijski automobil osvojio svoju debitantsku sezonu. Samo njemu su zabranili slickove jer je bio prebrz i stavili su mu 70 kg otezanja. i dalje ih je pokosio :D Cak i na stazama sa velikm ravnicama, kTm bi kad bi drugi dosezali brzine 270-280 ovaj bi kocio puno kasnije i nadoknadio vrijeme vozeci po 30ak kmh brze po svakom zavoju.

Cijena je 60ak tisuca eura, i automobil nece biti profitabilan za tvrtku. To je ulaganje u imidz, a ja mislim da im je uspjelo. Autmobilom , tj Cudom sam odusevljen. Od dizajna, preko koncepta, do detalja. Npt svjetla, i naprijed i nazad najobicnije lampe, al u ovim "okvirima" izgledaju kao vrazje oci.

SIROVO, BRUTALNO, BOLESNO!!! predivno.
Mladen
[CROtm]Osnivač

Postby trucky » 21.03.2010, 02:43

gledao sam ROC (Race Of Champions) koj se održava svake godine jednom i vozio se ovaj auto... Nisam znao šta je to ali je izgledao moćno i izgleda mi jako dobro a vjerujem da ga je za vozit više nego zabavno i dobro....

za one koji neznaju ROC je ove godine ugostio prvake kao što su M. Schumacher (koj je bio drugi) te S. Vettel ili D. Coulthard, Y. Muller, A. Priaulx, M. Hirvonen ili prijašnjih godina M. Gronholm S. Loeb i ostalo društvo koje je pobjeđivalo u svojim klasama od WTCC preko DTM, F1, 24 Le Mans, Pariz-Dakar itd. jako interesantno i radi se o knockout vožnjama dakle svaki put se vozi drugi bolid (wrc focus, ovo o čemu Mladen govori, buggy, dtm megane i sl.)
a evo i link http://www.raceofchampions.com/
CROtm u srcu
Image
Image
trucky
[CROtm]član

Postby shoock » 25.03.2010, 23:26

...upravo skido malo hrdu sa sebe i s mog lfs-a :D
ljepo se malo navozio s nekim ludim davidom ,lik ga sipa !! :D
istina cijelo vrijme smo samo derali hl al dosta brzo mi se povratio feel za taj auto , i s darezljivim fenomenalim setom od davida uspio odvozit 1.23.49 s fxo om na bl1
odmah se bolje osjecam kad vidim neki napredak :D
hmm nado se da cu naic i na vas . al eto mozda bi to bilo previse za neke od vas , vidjet me 2 dana zaredom na serveru .. mozda i bolje , znam nemaju svi jako srce :D
haha
aj runda svima !
Regards
shoock (maxis123)
shoock@croteam-lfs.org
Image
shoock
[CROtm]Admin

Postby Gogec9999 » 28.03.2010, 19:37

shoock wrote:...upravo skido malo hrdu sa sebe i s mog lfs-a :D
ljepo se malo navozio s nekim ludim davidom ,lik ga sipa !! :D
istina cijelo vrijme smo samo derali hl al dosta brzo mi se povratio feel za taj auto , i s darezljivim fenomenalim setom od davida uspio odvozit 1.23.49 s fxo om na bl1
odmah se bolje osjecam kad vidim neki napredak :D
hmm nado se da cu naic i na vas . al eto mozda bi to bilo previse za neke od vas , vidjet me 2 dana zaredom na serveru .. mozda i bolje , znam nemaju svi jako srce :D
haha
aj runda svima !

ma jbt meni je komp odma riknio kad sam te vidio,al nema veze samo ti vozi bio je i red da se pojaviš online malo....... 8) :lol: :P
Gogec9999
[CROtm]član

Postby Gaulish » 29.03.2010, 19:58

evo da sve castim s pivom..jos jedan dan sam prezivio cijeli sa malom...:))..i nitko nije ozljeden..ili da je obolio..dosla mama..i nasla nas zive i zdrave...odmah..pivce za zivce...:)))
Gaulish
[CROtm]Stariji član

PreviousNext

Return to Relax Forum