Evo slike mene. hehe, vjerojatno tek kad ste ovo procitali ste primjetili da ima i ljudi na slici.
Slikano je ispred muzeja sa suvremenu umjetnost. Ovaj vikend je konferencija o dizajnu automobila gdje se danas predstavio i KTM X-Bow
Otkad sam prvi put ugledao ovaj automobil na slikama auto me je odusevio. Nisam mislio da cu ga ikad vidjet uzivo, a kamoli dotaknit i slusat njegovog dizajnera na predavanju. Predavanje je pokazalo nacin na koji je auto projektiran i to me apsolutno odusevilo, prolazili su me trnci iako jos auto nisam bio vidio uzivo. Koncept je bio pribliziti dizajn automobila motociklu tj ATV-u ili bilo cemu posto je istrazivanje trzista u kTm-u pokazalo da je prosjek godina vozaca motora 47 god, te da za par godina prakticki nece biti novih kupaca pa se ulagalo u prosirenje kTm-ovog raspona motora prvo na road motore a onda na ovo Čudo. Cijela šasija je "monokok" prema rjecima predavaca, a zapravo se odnosi da nije sastavljena od cijevi sto vidimo kod vecine kit automobila nego je od jednog komada karbona. Spominjem kit automobile ( westfield, fury fisher i slicne) jer su najblizi konceptu ovog automobila. Lagani, s malo konja, street legal, track ready automoboli za relativno malo novaca....
sasija je vidljiva u potpunosti, mehanicki elementi isto poput amortizera, motora, usisinika i sl. Svi ti elementi su konstruktivni ali su napravljeni da budu i estetski elementi, za razliku od tradicionalnog oblacenja sasije karoserijom. Cak su sjedala oblikovana u sasiji ( samo su stavljeni jastucici ili sto vec ( nije bilo spomenuto, nego sam primjetio). Pedale i volan su podesivi. Sjedala ne!
Sve je na autu radjeno s velikom paznjom, sve! Cak i boja ( iako je zastitna boja firme, a ne auta, je odabrana prema istrazivanja da kombinacija narancasto crna podize neznatno brzinu otkucaja srca. Znanstvarnici su to objasnili povezivanjem sa cestim upozorenjima na otrovnost u prirodi... Felge posebno radjene za ovaj auto, posto je lagan, nema smisla gubit na masi stavljajuci neke standardne felge koje nose jednoipotonske aute...
Malo tehnikalija s predavanja... krustost sasije ( stifness je nesto niza od LeMans automobila 32kNm, uglavnom duplo veca nego danasnji superautomobili ili hiperautomobili ( oko 25) kao sto su ferrarriji, almorghiniji, 6 puta vise od normalnog automobila... ( oko 5) meks brzina je 240 kmh. Automobil ima 240 konja, 800 kila, brzi je od kojecega po kojekakvim stazama. SPomenuto je natjecanje neko u Gt4 kalsi di je serijski automobil osvojio svoju debitantsku sezonu. Samo njemu su zabranili slickove jer je bio prebrz i stavili su mu 70 kg otezanja. i dalje ih je pokosio :D Cak i na stazama sa velikm ravnicama, kTm bi kad bi drugi dosezali brzine 270-280 ovaj bi kocio puno kasnije i nadoknadio vrijeme vozeci po 30ak kmh brze po svakom zavoju.
Cijena je 60ak tisuca eura, i automobil nece biti profitabilan za tvrtku. To je ulaganje u imidz, a ja mislim da im je uspjelo. Autmobilom , tj Cudom sam odusevljen. Od dizajna, preko koncepta, do detalja. Npt svjetla, i naprijed i nazad najobicnije lampe, al u ovim "okvirima" izgledaju kao vrazje oci.
SIROVO, BRUTALNO, BOLESNO!!! predivno.